Skip to main content
Latest news: [[ newestAnnouncement.title ]] Learn more
InVision Support Home Page
Sign in
InVision ambassador ambassador
Roeloff Van Zyl
Roeloff Van Zyl Updated

White text not displaying on a solid shape

Hi, 

The white text is not displaying on a solid shape. I initially thought that the white text "layer" was behind the solid shape, but it's not as I tried again by creating the shape first and then the text - still didn't work. 

Any solution to this? 

This post is associated with a known feature request: [[ problemTicketSubject ]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

0

comments

Sort by

Raynor B
InVision ambassador Raynor B , InVision Employee , ambassador

Hi Roeloff,

We're sorry to hear that you're running into an issue here, but thanks for reaching out to our Community!

So that I can pass this on to our Support team, I'd like to gather some more information. 

  • If you're comfortable/able to share here, could you please send through some screenshots or a screen recording showing this issue occurring?
  • Does this issue continue in a private/incognito window, or a different browser?
  • Could you please confirm your browser and OS details by going to www.whatsmybrowser.org, clicking the “Copy” button, and pasting the link it gives you into your reply?

Looking forward to your reply!

Best,
Raynor

0
Roeloff Van Zyl
InVision ambassador Roeloff Van Zyl , ambassador

Hi, here is the link. https://www.whatsmybrowser.org/b/9QTE5

The white text did display on a solid shape last week, but I did update my OS Monday, and now it doesn't work. Not sure if it is coincidence or not. 

The problem still persists in incognito mode and when using a different browser

0
Maria Fernandez
InVision ambassador Maria Fernandez , InVision Employee , ambassador

Hi Roeloff,

Thanks for providing those details! I’m opening a ticket on your behalf with our Support team so they can troubleshoot with you internally. Please keep an eye out for an email from one of our Support agents soon.

Best,

Maria

0
Maria Fernandez
InVision ambassador Maria Fernandez , InVision Employee , ambassador

If anybody else is experiencing the same behavior, please note that we've confirmed this is expected at the moment. For further clarification, it seems this occurs due to the way objects are layered (in terms of object priority) within Freehand.

Our Product team is currently reviewing the ability to layer elements in Freehand; in the meantime, and as a temporary workaround, you can upload an image to your Freehand document and use that as your background for white text as it should be visible there.

Best,
Maria

0

join the conversation

To comment, sign up or sign in.