Skip to main content
Latest news: [[ newestAnnouncement.title ]] Learn more
InVision Support Home Page
Sign in
InVision ambassador ambassador
WWi App Test Account
WWi App Test Account Updated

Fixed header hotspots not clickable aymore.

Pretty simply issue/complaint:

I cannot make Hotspots work when in 'begin user testing mode' in Invision app on my mobile device (samsung Galaxy A8).

I added a fixed Footer in BUILD MODE, added a HOTSPOT:  Online (web) it works as intended, it navigates and shows up as a hotspot, on your OWN Invision APP? Nope. nothing!

CHROME WORKS: 

When I remove fixed Footer and add a random hotspot anywhere above fold, it does work.

Obviously this is not a solution as I need a BottomBar to be Fixed, otherwise users cannot use the navigation (bottombar) whenever they are in the middle of a page.

Usual stuff:

CRAFT: 1.0.113

Sketch 73.1 (127209)

Chrome browser:Version 91.0.4472.114 (Official Build) (x86_64)

MACOS: 11.1

But again: this is an issue for working in the ONLINE Build in combination with FIXED FOOTER. If i delete the fixedfooter and place it anywhere on the screen it does work. All other hotspots work on the screen, weirdly a fixed HEADER still works...what the..!??!?!

 

This post is associated with a known feature request: [[ problemTicketSubject ]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

0

comments

Sort by

Raynor B
InVision ambassador Raynor B , InVision Employee , ambassador

Hi WWi App Test Account,

We're sorry to hear that you're running into some troubles with your hotspots and overlays, but thanks for reaching out to our Community and providing these details for our team to use for further troubleshooting.

I’ll be opening a ticket on your behalf with our Support team so they can dig into this further with you internally. Please keep an eye out for an email from one of our Support agents soon.

Thanks again!

Best,
Raynor

-1
Gandalf
InVision ambassador Gandalf , ambassador

Hey Raynor B It's been a good 5 days now, any update? Have not seen any e-mails from the team and this is breaking up my workflow (cant publish any A/B tests without hotspots working as i need them for navigation)

0

join the conversation

To comment, sign up or sign in.