Skip to main content
Latest news: [[ newestAnnouncement.title ]] Learn more
InVision Support Home Page
Sign in
InVision ambassador ambassador
Nurlan Gubadzada
Nurlan Gubadzada Updated

Black screen when publishing.

Hello. I'm having an issue previewing or publishing my prototype. When attempting to launch the publish UI, both my document screen and the publish dialog become pure black. No prototype is published and the only way to restart inVision Studio is to force quit the app and relaunch.

This post is associated with a known feature request: [[ problemTicketSubject ]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

0

comments

Sort by

Camille M
InVision ambassador Camille M , InVision Employee , ambassador

Hi Nurlan,

Thanks for writing in, and we're sorry to hear of the troubles you're running into attempting to publish from Studio!

Would you mind giving us a few additional details, so we can better understand what might be going wrong here?

  • Can you please send a screenshot of your operating system information?
    Mac - About This Mac overview - () > About This Mac
    Windows - We need to see both the “Device specifications” and the “Windows specifications” sections on the “About” page. To grab that info, click the Start (Windows icon) button, and then click Settings > System > About
  • What version of Studio are you using?
  • Could you provide a screenshot showing what’s going wrong?
  • Does this occur on all Studio files?

I'm sorry that I don't have anything more specific right away, this is probably not what you were hoping for. However you can rest assured that I'll do my best to get you back up and running.

Thanks,

Camille

0

join the conversation

To comment, sign up or sign in.