Skip to main content
Latest news: [[ newestAnnouncement.title ]] Learn more
InVision Support Home Page
Sign in
InVision ambassador ambassador
C
C Updated

All Boards appear to have static in Chrome

I've tried refreshing the page, closing the browser, opening in a new window, opening incognito but it always shows this vibrating rainbow static. It's been happening for weeks now, and I'm forsed to use Safari for my brainstorms.

 

Using a Mac + Chrome browser.

This post is associated with a known feature request: [[ problemTicketSubject ]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

1

comments

Sort by

Linda Pham
InVision ambassador Linda Pham , ambassador

This also happened to me last week! I had to restart my computer for it to work again. 

 

0
Camille M
InVision ambassador Camille M , InVision Employee , ambassador

Hi C,

Thanks so much for reaching out! We sometimes see odd behavior when the browser's local files associated with InVision become outdated or corrupted.

Can you first try clearing that data (cache and cookies) from your browser. For help doing that, please see Clearing your browser's cache and cookies for more detail.

Once cleared as per the above instructions, please restart your browser and attempt to use a Freehand again. If you're still having trouble after that, can you share the version of Chrome browser and operating system you're using? You can get these details by going to http://www.whatsmybrowser.org/, clicking “Copy”, and pasting the link it gives you here. If you're also able to link to an example affected Freehand, that'd be a great help.

Cheers,

Camille

0

join the conversation

To comment, sign up or sign in.