Skip to main content
InVision Support Home Page
InVision ambassador ambassador
shoeb khan
shoeb khan Edited

Font is installed, but need to change to something else and then back to use

All text layers are showing Arial instead of their actual font "X". The following information is displayed when editing the text layer.

However, the font is installed. In fact, if I click the font drop-down, I can see it right there. I can't choose it directly (presumably because it's already selected), but if I select a different font, I can then select font X again and it'll all work fine, indicating that the font is indeed installed and successfully read by InVision Studio.

Why's this happening? How can I resolve the issue? I've tried restarting the application and computer, and re-downloading the studio file itself, to no avail.

Thanks, Shoeb.

This post is associated with a known feature request: [[ problemTicketSubject ]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

0

comments

Sort by

Michael S
InVision ambassador Michael S , ambassador

Hi Shoeb,

Thanks for getting in touch! We'd be happy to help! I apologize for the trouble. When you get a chance, would you mind sharing the following information with us?

- Can you please send a screenshot of the About This Mac overview? (click the Apple icon > About This Mac)
If you're using a Windows machine, we need to see both the “Device specifications” and the “Windows specifications” sections on the “About” page. To grab that info, click the Start (Windows icon) button, and then click Settings > System > About.
- What version of Studio are you using?
- Could you provide a screenshot or two showing what’s going wrong?

Thanks in advance!

Michael

0
shoeb khan
InVision ambassador shoeb khan , ambassador

Hi Michael,

- Studio version: 1.28.2, no update available

- Please revise the description in the initial post: InVision IS detecting the font, and I can select it, but any old text instances with that font are showing defaulting to Arial

Screenshots below. Thanks for your prompt response,

Shoeb.

 

- System information:

 

 

0
Michael S
InVision ambassador Michael S , ambassador

Hello,

Thanks for sharing these details!

I’m opening a ticket on your behalf with our Support team so they can troubleshoot with you internally. Please keep an eye out for an email from one of our Support agents soon.

I apologize for any frustration and disruption that this issue is causing you!

Thanks for hanging in there,
Michael

0

join the conversation

To comment, sign up or sign in.