Skip to main content
InVision Support Home Page
InVision ambassador ambassador
Heather Henderson
Heather Henderson Updated

Hotspots disappear in Craft for Sketch sync

When I sync screens with hotspots using Craft for Sketch, some of my hotspots disappear in InVision. This includes hotspots on both layers and symbols.

I'm using:

  • Sketch Version 68.2 (102594)
  • Craft Version 1.0.101

I followed all the steps in this post, completing uninstalling and reinstalling Craft Manager and application support files.

This post is associated with a known feature request: [[ problemTicketSubject ]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

0

comments

Sort by

Camille M
InVision ambassador Camille M , InVision Employee , ambassador

Hi Heather,

So sorry to hear that you’re running into this issue! Thanks for providing the details you have here in Community for our team to use for further troubleshooting.

I’m opening a ticket on your behalf with our Support team so they can get a copy of your file troubleshoot with you internally. Please keep an eye out for an email from one of our Support agents soon.

I apologize for any frustration and disruption that this issue is causing you!

Thanks for hanging in there,
Camille

0

join the conversation

To comment, sign up or sign in.