Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Todd

Blank Studio File

I have a .studio file I've been working on for some time that consists of about 30 artboards and a shared library of components. The file will open though all I'm getting is a blank page - nothing is rendered. I can see all the layers and components but I'm unable to see anything on the artboard - kind of a big deal to lose 40+ hours of work. I'm able to work with other files - some sharing the same library - fine. Need some help with this.

 

Any thoughts or suggestions?

This post is associated with a known feature request: [[problemTicketSubject]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Todd,

Yikes! So sorry to hear that your Studio file is not opening properly after so much work. To get to the bottom of what might be causing this, can you please provide the following information?:

  1. A screenshot of your "About this Mac" overview.
  2. The version of Studio that you're running.
  3. When did you notice this issue starting to occur?
  4. Can you please provide a screenshot showing what you're seeing when attempting to open your Studio file?
  5. Are you receiving any error messages? If so, can you please provide a screenshot?

Look forward to hearing from you,

Shaina

0

Todd
InVision ambassador Todd , ambassador
Comment actions Permalink

Thank you Shaina for your reply - it's much appreciated.

  • currently using Studio v1.28.1 (built March 25, 2020) on a Windows 10 Pro computer (see cap below)
  • this started happening about 4 weeks ago
  • not getting any errors opening or working with the file
  • see screenshot of what I'm seeing below

 

 

Let me know if you need anything else and thanks once again for your help,

-Todd

 

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Thanks so much for providing those requested details, Todd! Since you're saying that this is isolated to a particular Studio file, I would like for our Support team to test further with you.

I will open a ticket on your behalf with our Support team including all of the details that you've provided here. Please keep an eye out for an email from our Support team soon requesting more information.

Thanks for you patience

Shaina

0

Todd
InVision ambassador Todd , ambassador
Comment actions Permalink

Thank you Shaina.

-Todd

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Of course! Let me know if there's anything else I can do to help out.

Best,

Shaina

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.