Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Thomas Zimmermann

JSON file not displaying images

Hello All,

when adding a JSON file to Sketch data is displayed as expected but images are not. When I paste the url of the image in a browser I see the image as expected though.

 

Any idea what I am doing wrong here?!

many thanks 
thomas

 

 

 

This post is associated with a known feature request: [[problemTicketSubject]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Thomas,

Thanks for reaching out here in Community and for opening a ticket with our Support team using the InVision Guide Bot. It looks like one of our Support agents has already followed up on your ticket with the following questions:

  1. Can you share a few more details on the issue and specific flow? When you try to replace an image with a Craft data image, or an JSON image url?
  2. This occurs when trying to add/replace a specific image layer or a Symbol?
  3. Are you able to provide a screencast displaying the issue and the JSON url?
  4. Can you confirm the versions of OSX, Sketch, Craft Manager & Craft Sync?

Feel free to follow up on your ticket or here in Community. I have notified your Support agent of your post.

Look forward to hearing from you,

Shaina

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.