Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Jeff Wilmoth

Prototype content keeps getting removed

I have a prototype that I created by publishing from Sketch via Craft. Upon publishing, I can use the inspect tool etc, but by the next day the prototype contents are empty. The prototype project is there with a title and time stamp, but the box says "empty". This has happened 3 or more times on this prototype in the past week. Is anyone else experiencing this?

Sketch: Version 64 (93537)

Craft: 1.0.61

MacOS: 10.14.6

This post is associated with a known feature request: [[problemTicketSubject]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Jeff,

Thanks for taking the time to reach out here in Community and providing the details that you have above. After reviewing the details you've provided, it looks like you're running an outdated version of Craft Manager.

Can you please update to the latest version of Craft Manager 1.0.95 and resync your prototype? If the problem persists, please let us know!

Hope this helps,

Shaina

0

Jeff Wilmoth
InVision ambassador Jeff Wilmoth , ambassador
Comment actions Permalink

Hey Shaina,

I just updated Craft to the latest version and resynced the prototype. I'll let you know if I have any issues. Thanks for the quick reply!

Jeff

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson , ambassador
Comment actions Permalink

Of course, Jeff! I hope that helps solve things for you. If not, please do let us know.

Have a great day,

Shaina

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.