Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Justin Justin Edited

My prototypes don't work, they feel like slideshows, no white spots or cursors

Hi Im new to envision but not prototyping.

 

It just feels like it does not work, Every prototype I upload is just a slideshow, also I can't see the white cursor spot its driving me crazy.

 

Seems such a basic process to follow but nope.

 

Hope you can help,

Best regards,

Justin

0

comments

sort by


Michael S
InVision ambassador Michael S, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Justin,

Thanks for getting in touch! I'm sorry to hear about the trouble. When you have a chance, would you mind explaining a little more as to what exactly is going on? If you can share a few screenshots as well, that might be helpful in understanding the issue. 

We look forward to helping get this resolved for you!

Thanks,
Michael

0

Justin
InVision ambassador Justin , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Micheal,

 

From Invision studio, I have created a two page demo see below. When I publish to invision (top right) the prototype has no mouse over circle or any indication of a hotspot

 

 

 

0

Brittini O
InVision ambassador Brittini O, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Justin,

So sorry to hear that you’re running into this issue! Thanks for providing the details you have here in Community for our team to use for further troubleshooting.

I’m opening a ticket on your behalf with our Support team so they can troubleshoot with you internally. Please keep an eye out for an email from one of our Support agents soon.

I apologize for any frustration and disruption that this issue is causing you!

Thanks for hanging in there,

Brittini 

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.