Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Ron Akanowicz Ron Akanowicz

Uploaded images have strange color issues

I uploaded my prototype from Sketch (version 61.2) through Craft (v 1.0.91) and the background on certain sections of my mockups is messed up. See image. The background of that column should be white, but instead is has blocks of gray. 

My Sketch artboard looks good. There are no gray layers floating around, so not sure where they are coming from.

thanks for your help.

0

comments

sort by


Ron Akanowicz
InVision ambassador Ron Akanowicz , ambassador
Comment actions Permalink

I figured it out. I needed to set the artboard background color and that fixed it. 

0

Jeremy Bauer
InVision ambassador Jeremy Bauer, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Ron,

Thanks so much for taking the time to share this feedback in Community. I'm so happy to hear you found a solution for this background-color issue with your InVision prototype!

I also wanted to let you know that setting the default background color for prototypes to white is a feature that our Support and Product teams are already tracking for interest. This potential feature is meant to address the issue that you experienced with transparent backgrounds rendering as gray or black in InVision, and it seems to match the behavior you were looking for.

I'll go ahead and open a ticket on your behalf to notify the teams of your interest in this potential feature. You can expect an email indicating that we’ve formally tracked your feedback.

Have a great day,
Jeremy

NOTE: If anybody else would like to add their feedback about this potential feature, please fill out a ticket with Support here detailing the feature you are looking for.

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.