Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Ziran Xie Ziran Xie

Syncing from Studio to InVision failed

I published a project from studio to InVision and opened the link in the browser. It only allows me to view the design. After clicking on the icons for writing comments or using inspect, "404. Page no found." shows.

Any tips for that? It´s important for the workflow. Thank you.

0

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Zirian,

Sorry to hear that you're having issues viewing your Studio prototype when attempting to open the link in your browser. To get a better idea of what might be causing these issues, can you please provide some additional information?:

  1. A screenshot of your "About this Mac" overview or other OS details
  2. The version of Studio that you're using
  3. Your browser details which you can find here: https://www.whatsmybrowser.org/
  4. A screenshot showing the error message(s) you're receiving
  5. Have you attempted to view this link in an incognito or private browser window? If so, are you seeing the same issue?
  6. Is this happening with a Studio share link?

Look forward to hearing back,

Shaina

0

Ziran Xie
InVision ambassador Ziran Xie , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Shaina,

Is it possible to contact you about this issue per email? Thank you.

Regards,
Ziran

0

Monika R.
InVision ambassador Monika R., InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Of course, Ziran! When you've got a moment, feel free to email [email protected] including answers to the above questions in your email so we can troubleshoot this further. If you prefer, just let me know and I'll be happy to open a ticket on your behalf instead and our Support team will reach out to you directly. 

Hope this helps!

Monika

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.