Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Mae HSIEH

Element missing in inspect mode

1.In inspect mode, some elements are visible but cannot be selected, and not shown in the layer section in left either.

2.In sketch, even if the slice element is already transparent, it is not transparent after being released to inVison.

This post is associated with a known feature request: [[problemTicketSubject]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Mae,

I apologize for the issues that you're encountering when using Inspect. So that I can get a better understanding of what's going on here, can you please provide some additional information?:

  1. A screencast or a few screenshots displaying each of the issues that you have described above.
  2. The version of Sketch that you're running.
  3. The version of Craft Manager that you're running
  4. Your browser details, which you can find here.

Look forward to getting your some help with these issues.

Hope to hear back soon,

Shaina

0

Vinh Thuy Bao Anh
InVision ambassador Vinh Thuy Bao Anh , ambassador
Comment actions Permalink

Hi, I have same issues, Please support me

1. attached
2. Version Sketch 59.1
3. Craft 1.0.89
4. Chrome  78.0.3904.70

Thanks

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Thanks for reaching out here in Community with those detail, Vinh. Sorry to see that you're also encountering this issue.

I'd like to have you try something to help determine whether this is related to a known issue. Can you try to remove the group for the asset or add a hidden layer to a group and let me know if you see it showing up in Inspect? 

Moreover, was this the first time working with this file or is this an issue that just started out of nowhere for you with this file? Is it happening with every file or just one in particular?

Look forward to hearing back,

Shaina

 

0

Dima
InVision ambassador Dima , ambassador
Comment actions Permalink

I have a few symbols in my sketch-file. After exporting in invision my symbols disappeared from layers panel, but i can see them on workspace

1

Camille M
InVision ambassador Camille M, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Dima,

Thanks for reaching out today, and I'm sorry to hear you're experiencing issues publishing your Inspect data from your prototype with Craft.

To get a better idea of what’s happening on your end, I’d like to ask for a few more details:

  1. The version of Sketch that you're running.
  2. The version of Craft Manager that you're running
  3. Your browser details, which you can find here.

Look forward to getting your some help with these issues.

Hope to hear back soon,

Camille

0

Dima
InVision ambassador Dima , ambassador
Comment actions Permalink

Sketch 60

Craft 1.0.90 (166)

Browser https://whatsmybrowser.org/b/CPTPU4H

0

Laura Cunha
InVision ambassador Laura Cunha, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Dima,

Thank you for confirming those details! I’m opening a ticket on your behalf, so that our Support team can troubleshoot with you internally. Please keep an eye out for an email soon!

I apologize for any frustration and disruption that this issue is causing you.

Best,
Laura

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

UPDATE

We're happy to announce that our Engineers were able to get the issue reported by Dima above where certain Sketch icons, symbols, or layers (and their associated assets) could be missing from our Inspect mode Layer List. Please give this another test and you should find that all of your Sketch objects appear as expected in Inspect mode.

This fix was actually rolled out earlier as part of a series of other fixes, so our apologies for not reporting this sooner to let you know this was resolved.

We still want to make sure everything is fully working as intended now in your specific scenario, so please don't hesitate to reach out if you have any questions or lingering issues with this. We're here to help!

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.