Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Tracey Tracey

Hot spots disappeared and won't sync

I created hot spots through Sketch and they were working fine until I synced a screen that was archived in InVision. So there was 2 of the same screens, one in the archive and one in the active screens. The artboard that links to this duplicated screen lost all its hotspots. The tried removing the hotspots in sketch and recreating them in sketch, but they wouldn't sync to InVision. I had to manually create the hotspots through InVision which is not ideal. I want to be able to make all hotspot updates in Sketch.

0

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Tracey,

Sorry to hear that you're running into issues with your hotspots syncing. So that I can get a better understanding of what might be going on here, can you please provide the following information?:

  1. Were your hotspots created with Sketch, or were they all Craft hotspots? If they are Sketch hotspots, they won't sync to InVision.
  2. The version of Craft Manager that you're running. (shown in the Craft toolbar)
  3. The version of the Craft Sync + Prototype that you're running. (Here's how to find that out)
  4. The version of Sketch that you're using.
  5. A screencast or screenshot(s) displaying the issue.

Look forward to hearing from you,

Shaina

0

Tracey
InVision ambassador Tracey , ambassador
Comment actions Permalink

The hotspots are created with Craft. Since I've started this thread, some of the hotspots have synced but some have randomly disappeared. I am able to re-sync the artboards and the hotspots get synced as well. But I shouldn't have to do this since I never removed the hotspots on Sketch in the first place. It's confusing to have to check which artboards are missing hotspots.

Below are screenshots of the proto on InVision and Sketch. There is a hotspot missing from the grey box on the upper right.

Craft version: 1.0.84 (154)

Craft Sync + Prototype: 2.3.133

Sketch version 55.2

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Tracey, 

Thanks for providing those details. Additionally, I'd like to have you update a Craft setting to see if that gets things cleared up. When you have a moment, please navigate to Craft Manager > Cog Wheel > Preferences > Sync Tab, and uncheck Prevent upload of unmodified artboards. After doing so, please sync your Project to see if the hotspots sync as expected.

If this doesn't seem to help, let me know so that our Support team can troubleshoot further. 

Hopefully this helps, but I look forward to hearing from you!

Best,

Shaina

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.