Browser not supported

Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Catherine Jean Catherine Jean

Images disappearing after uploading to a Board.

Why are images disappearing after uploading to a board?

How do I get them to stay?

Yes, I have refreshed the page. 

Yes, I have cleared cache/ cookies. 

mac os, high sierra. chrome browser

1

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador

Hi Catherine,

Thank you very much for reaching out here in Community, as well as opening a ticket with our Support team. It appears as if you have already been working with our Support agents on this issue. I have notified them of your post here in Community, and they will be able to best assist you moving forward.

Please let me know if there's anything else I can help you with.

Best,

Shaina

0

Sergii
InVision ambassador Sergii , ambassador

What's the status?

This is a major bug, people keep telling me they don't see screens, sometime I can't see either.

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador

Hi Sergii,

Sorry to hear that you and others from your team are also experiencing this odd behavior. Can you please provide the following information to determine what might be going on here?:

     1. Are you seeing this with all Boards or one in particular?
     2. What time / day did this occur?  Did it happen right away?  Did you navigate to a different page and come back?
     3. Can you please provide your browser and OS details? You can get these details by going to http://www.whatsmybrowser.org/, click “Copy”, and paste the link it gives you here.
     4. Can you please provide a screencast or screenshots displaying the issues you're experiencing?

Look forward to hearing from you,

Shaina

0

Sergii
InVision ambassador Sergii , ambassador

1. Yes, all boards. I can't upload a single screen, I have both personal and enterprise accounts and they both don't work.

2. No specific time.

3. Chrome, Safari, MacOS Mojave

4.

1

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador

Hi Sergii,

Thanks for providing that information! I would like for our Support team to take a closer look at this so that they can investigate the exact Boards you're encountering this issue with. 

I will open a ticket on your behalf with our Support team. Please look for a message from them soon requesting additional information.

Thanks,

Shaina

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.