×

Craft and Invision don't sync properly, and some hotspot was not present, and the uploading always stuck at some point

It's been a month, and the bugs are still persistent in Craft and Invision using Sketch.

  1. Craft and Invision doesn't sync properly 
  2. Some hotspot was not present in the Invision as you've seen on the attached image. Every accordion has hotspot, but few were present on the prototype. Ex. LOANS and CHECKING ACCOUNTS has no hotspot.
  3. The uploading ALWAYS stuck at some point (usually at the last asset as shown in the attachment). Sometimes it takes a whole day and hoping it will work. Crazy right ?!?!?!?!?!


So many bugs lately and I am so frustrated because I rely so much on this feature.

I did everything I can found solutions in the support including the deleting processes, quitting the applications, reinstalling, restarting of the system and even deleting the entire prototype.

  • Craft version is V 1.0.74
  • Sketch app version is 52.5

 

Hope we can guys fix this because I'm having trouble with the management about renewing the licenses and expanding my purchase of Invision because of the numerous bugs showed up from every now and then. It sometimes hurt our design operation and client presentation, and I cannot defend to the management why it's always happening, and gave them doubt about the reliability of the product.

Thanks,

 





0

Comments

Please sign in to leave a comment.

  • Avatar
    Shaina Torgerson

    Hi Rocky,

    I'm terribly sorry for the frustration that this is causing for you. We strive to make using our products as seamless and enjoyable as possible, and this is certainly not ideal.

    It appears as if the issues you're encountering require some further troubleshooting with our Support team. They have the ability to troubleshoot directly with the files you're encountering issues with and determine what's causing these specific issues. That being said, I will be opening a ticket on your behalf with our Support team requesting some additional information. Once you've responded with that information, our Support team will be in touch as soon as possible.

    I will be keeping an eye on your ticket to ensure that your issues get resolved. Again, I apologize for the frustration and hope that we can find a solution for you soon.

    Have a great day,

    Shaina

    0
  • Avatar
    Wes Noel

    I too am having this same issue. Saving the file in Sketch and then syncing to InVision. Everything looks like it is going fine and then it just gets stuck on the last symbol. 

    I have also tried the possible fixes from above to no avail. I also tried to just sync a few screens at a time, also with no luck.

     

    Any ideas as to what to do?

    0
  • Avatar
    Shaina Torgerson

    Hi Evofuse,

    Sorry to hear that you're running into issues with Craft Sync as well. Can you please provide the following information?:

         1. A screenshot of your "About this Mac" overview
         2. The version of Sketch you're currently running
         3. The version of Craft Manager you're using
         4. The version of the Craft Sync + Prototype plugin that you're using
         5. Are you experiencing this with all prototypes or one in particular?

    Look forward to hearing from you,

    Shaina

    0
  • Avatar
    Wes Noel

    I am having issues with a couple prototypes. they have 25 plus art-boards. 

     

    0
  • Avatar
    Shaina Torgerson

    Hi Evofuse,

    Thank you very much for providing that information! Since you are up to date on all software and experiencing this with multiple prototypes, I would like for our Support team to do some further troubleshooting.

    I will open a ticket on your behalf with our Support team so that they can gather more information from you and run some tests. Please look for a message from our Support team soon.

    Thanks for hanging in there,

    Shaina

    0