Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Eve Weinberg Eve Weinberg

[Studio] switching between two artboards gets inconsistent results

I have two artboards. Clicking a button to go from artboard 1 to artboard 2 plays my transition perfectly, but clicking a button to go from artboard 2 to artboard 1 produces really inconsistent results each time I preview it - sometimes popping to white, sometimes just strangely animating the rectangles and layers. Is there a way to ensure that the transition back to artboard 1 is the perfect reverse of the transition to artboard 2? I assumed it would default to this behavior.

 

Thx!

0

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Eve,

Sorry to hear about this issue that you're running into with Studio. In order to determine what's causing this issue, can you please provide the following information?:

     1. The version of Studio you're currently running. I know you had mentioned in another post that you're on 1.1.0. Have you updated yet to 1.4.0?
     2. What steps are you taking before encountering this issue?
     3. What animations are you using for your transitions between artboards? Do you find that this only happens with certain animations?
     4. Can you please provide a screencast or share link to the prototype displaying this undesired behavior?

Look forward to hearing from you,

Shaina

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.