Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Immanuel Promnitz

Craft Hotspots don´t work in Sketch

Hey,

I can´t use the prototype-mode in Sketch anymore. If I press "x" or click on the button, I can´t see any of my old hotspots (that were created in Sketch before and are still in function if I change to the invision-webview). Because of this I can´t neither edit nor delete them.

If I want to set new hotspots after press "c", the settings-window appears though, but I can´t finish the dialogue and nothing happens.

I use the latest Sketch version 52.4 and Craft is actual too (version 1.0.73). Or could ist be, that this doesn´t work right under High Sierra-OS?

Does anybody else have these problems?

Thank you,

M.

 

 

 

This post is associated with a known feature request: [[problemTicketSubject]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Immanuel,

Sorry to hear that you're running into these issues. So that I can better understand what's happening here, can you please provide the following information?:

     1. Can you please provide a screencast and/or screenshots displaying the issues your are facing?
     2. Can you please provide a screenshot of your "About this Mac" overview?

Look forward to hearing from you,

Shaina

0

Omar
InVision ambassador Omar , ambassador
Comment actions Permalink

Hello,

I have a similar problem with Sketch 52.4 version and from today I don't have a Craft extension in my Sketch application interface. I try to pre-install the application and the plugin but doesn't have an effect.

I apply a screenshots.




0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador
Comment actions Permalink

Hi Omar,

Thanks for reaching out, and my apologies for this issue with Craft! 

Could I ask you to try deleting ~/Library/Application Support/CraftManager and then reinstalling Craft Manager again? We've seen that this helped solve a similar issue in some instances. 

Please let me know the results!

Thanks,

Shaina

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.