Sorry, the InVision Help Center does not support Internet Explorer. Please download Microsoft Edge or another modern browser.


InVision ambassador ambassador
Jacqui Arnot Jacqui Arnot

In Studio, the bitmap does not transition smoothly after I link layers

I have created a component of a bitmap (logo) and set it to percent. I link the layers, but the component only resizes on the last screen of the transition. It does not resize smoothly.

0

comments

sort by


Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador

Hi Jacqui,

Sorry to hear that you're running into this issue! Can you please provide the following information?:

     1. What version of Studio are you using?
     2. Can you please provide a screenshot of your "About this Mac" overview?
     3. Can you please provide a screencast showcasing the issues you are experiencing?

Look forward to hearing from you,

Shaina

0

Jacqui Arnot
InVision ambassador Jacqui Arnot , ambassador
  1. StudioVersion 0.95.6
  2. I am running the latest version of osX on a new MacBookPro. 
  3. here is the prototype. Click anywhere in the body of the page. Watch the logo: https://bills.invisionapp.com/public/prototype/sjky7v0ro004ney016372p796

I have tried several formats and resolutions, but none have worked.

Thanks

j

 

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador

Hi Jacqui,

Thanks so much for providing that information, as well as your project for preview. I see exactly the issue you are talking about with your logo.

I would like for our Support team to take a closer look at this and do further troubleshooting. I will open a ticket on your behalf with our Support team. Please look for a message from them soon.

Thanks for your patience,

Shaina

0

Paige
InVision ambassador Paige , ambassador

I'm having the exact same issue. 

InVision v https://cl.ly/94b8a496fec4

Mac OS https://cl.ly/4ef728d0c284

Prototype https://projects.invisionapp.com/prototype/cjl5bx93v0038bg01zposez27/play

I've encountered this multiple times, can't figure out what's going on or how to fix it

0

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson, InVision Employee , ambassador

Hi Paige,

Sorry to hear that you're also running into this issue! I would like for our Support team to take a closer look given the details you have provided. Please look for a message from our Support team soon.

Have a great day,

Shaina

0

join the conversation

to comment, sign up or sign in.