Skip to main content
Latest news: [[ newestAnnouncement.title ]] Learn more
InVision Support Home Page
Sign in
InVision ambassador ambassador
Jakub
Jakub Updated

Studio Bug — Detach Component

Scenario: I'm using a Component across multiple artboards. When I detach one of them and run Preview mode the Components disappear throughout the whole document.

Sometimes they are visible in the edit mode, but not in the Preview mode. Sometimes, when I check the Component in the Library the elements within are scattered outside of the artboard and thus not visible. Sometimes when trying to open the Component, everything in the window disappears (incl UI) .

This post is associated with a known feature request: [[ problemTicketSubject ]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

0

comments

Sort by

Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson , ambassador

Hi Jakub,

So sorry to hear that you're running into this issue. We appreciate you reporting this. Before opening a ticket with Support to further investigate this issue, can you please provide the following information?:

     1. What version of Studio are you using?
     2. Can you please provide a screenshot of your "About this Mac" overview?
     3. Do you notice this with only nested Components or all Components?

Look forward to hearing from you,

Shaina

0
Jakub
InVision ambassador Jakub , ambassador

Hi Shaina,

sorry for that, I realized I forgot that info right after posting.

1. Version 0.93.10

2. 


3. it happens in non-nested components

and now I also noticed, that when I click detach component, the component actually doesn't change from the purple cogwheel. So I don't know if I'm doing something wrong, but it seems it just fails to detach.

 

thanks!

1
Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson , ambassador

Hi Jakub,

Thank you very much for providing that information. This information will assist our Support team in determining what's causing your issue.

I will open a ticket on your behalf so that the Support team can investigate this further. Please look for a message from them soon as they will likely be looking for more information.

Thanks,

Shaina

0

join the conversation

To comment, sign up or sign in.