Skip to main content
Latest news: [[ newestAnnouncement.title ]] Learn more
InVision Support Home Page
Sign in
InVision ambassador ambassador
Daniel
Daniel Updated

Artboard content is not displaying

Hey all -

So, I've been working on a landing page all day, closed out IVStudio and upon opening up the file my Artboard isn't showing up. I can see all my layers and click on them, but nothing is displaying. 

Screenshot attached for reference.

Thanks ahead of time if anyone knows what's going on here.

This post is associated with a known feature request: [[ problemTicketSubject ]]. Let our Product team know that you’re interested in this feature.

Sign in to add your vote

Thanks for taking the time to share your feedback about making our product better. We’ve let our Product team know that you’re interested in this feature so they can factor that into their product strategy.

0

comments

Sort by

Daniel
InVision ambassador Daniel , ambassador

Welp - I got it back by closing IVStudio down, opening up some other random file and opening the problem file again. That was kind of scary. I had tried to close and open it 4-5 times until I opened a different file to check the health of that one (which opened okay). Then at that point, opened my problem file and it was there.

Crisis averted.

0
Shaina Torgerson
InVision ambassador Shaina Torgerson , ambassador

Hi Daniel,

Phew! So glad that your were able to get this back to normal.

Please let me know if you run into any other issues here. I would also be happy to report this to our Support team if you continue to have issues.

Have a great day,

Shaina

0
Asit Maji
InVision ambassador Asit Maji , ambassador

I have used first time Invision Studio and this is my first project, can you please suggest how to recover or solve this? I can make it again, but it wastes my time and effort. I really disappointed. I thought, after doing a project, I will upgrade to pro version. Please have a look...

0

join the conversation

To comment, sign up or sign in.